Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea készen áll elengedni csatárát – sajtóhír

Noha az idei szezonban kiegészítőemberként is eredményesen játszik, a sajtó általános vélekedése szerint a Chelsea könnyen engedhet januárban a nyomásnak, és eladhatja rutinos támadóját…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portálja úgy tudja, hogy a Chelsea januárban el fogja adni Olivier Giroud-t, akit a Serie A élmenői közül az AC Milan és az Inter egyaránt szívesen látna, de a teljesség igénye nélkül hazájából az Olympique de Marseille, míg az MLS-ben szereplő Inter Miami is érdeklődik megszerzése iránt.

A 34 éves francia labdarúgó 2018-ban igazolt át a “Kékekhez” a városi rivális az Arsenaltól, és amíg a tavaly előtti idényben 13 gólig jutott, addig a legutóbbi kiírásban epizódszereplőként 10 találatra volt képes. A csapat élére múlt nyáron kinevezett Frank Lampard regnálása alatt kiesett a pikszisből, a klub egykori kiváló játékosa a jóval fiatalabbakban látja a megoldást vele szemben, Giroud-ból peremember lett, de lejáró szerződését múlt nyáron mégis egy évvel meghosszabbították. Ennek ellenére az idei szezonban eleinte alig kapott lehetőséget, majd a Sevilla elleni BL-meccsen mesternégyessel jeleskedett, és a bajnokságban is van két találata nyolc fellépéséről.

Giroud a francia válogatottban 105 alkalommal lépett pályára, és 44 gólt szerzett. A nemzeti csapattal 2018-ban világbajnok lett, és tagja volt a 2016-ban Európa-bajnoki ezüstérmes csapatnak is.