Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Everton és a Tottenham is lecsapna a Napoli játékosára – sajtóhír

A csatár már a nyári átigazolási időszakban is szorgalmazta átigazolását, ám ez akkor nem jött össze, amire a kenyéradója alaposan be is rágott.


Napoli labdarúgója, Arkadiusz Milik januárban a Premier League-be igazolhat, ahonnan két komoly érdeklődő is van iránta, az Everton és a Tottenham, angol sajtóinformációk szerint.

Az 56-szoros lengyel válogatott támadót 2021-ig köti szerződés a nápolyi alakulathoz, éppen ezért is válna meg tőle a Azzurri, hogy még egy kevés pénzt lássanak belőle, továbbá a klub és a játékos viszonya teljesen megromlott, így nem is meglepő, hogy eladnák a 26 éves csatárt. A Napoli már 10 millió euró ellenében is túladna rajta, amelyet a hírek szerint több klub megadna érte, ugyanis Olaszországból is van érdeklődő iránta a két angol csapat mellett.

Milik 2016-ban igazolt a Napolihoz az Ajaxtól 32 millió euró ellenében, azóta 122 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben, amelyeken 48 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. A 2020/21-es idényben egyetlen percet sem tölthetett a pályán, ami nem meglepő az ő helyzetében.