Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb alapembert vesztett el a Napoli – HIVATALOS

Ahogyan arról beszámoltunk, a Napoli megtizedelt csapattal veszítette el a vasárnapi olasz bajnoki mérkőzését a Lazio ellen, amely során – legalább egy – újabb vezéráldozatot szenvedtek el…

A Napoli csapata a hétfő délutáni órákban megerősítette, hogy a Lazio elleni mérkőzésen izomsérülést szenvedő Kalidou Koulibalynak a következő 10 napot ki kell hagynia.

A szenegáli védőt  az olasz klub 2014-ben mindössze 6.5 millió font ellenében szerezte meg a belga Genktől, általános piaci értéke a Serie A-ban azonban több mint tízszeresére emelkedett. Koulibaly az elmúlt öt és fél év alatt több mint 200 mérkőzésen lépett pályára a Napoli szerelésében, és évek óta alapembere a csapatnak, noha már számtalan klub szeretné megszerezni őt.

Ugyancsak aggodalomra adhat okot a nápolyi klub számára, hogy a rómaiak elleni találkozón bokasérülése következtében le kellett cserélniük Hirving Lozanót, azonban a mexikói támadó állapotáról egyelőre még nem adtak ki hivatalos tájékoztatást.

A Partenopei soraiból korábban már Dries Mertens és Victor Osimhen is hetekre kidőlt.

Gennaro Gattusónak a naptári esztendőben még egy mérkőzés szerepel a programjában: a Serie A következő fordulójában a kiesőjelölt Torinót fogadják szerda este.