Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG sztárja elbúcsúzott az edzőtől

Ahogyan arról beszámoltunk, egybehangzó sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain együttese kirúgta vezetőedzőjét, Thomas Tuchelt, akinek utódja minden bizonnyal a Tottenham korábbi menedzsere lesz…

Thomas Tuchel menesztését ugyan a Paris Saint-Germain együttese ugyan hivatalos még nem erősítette meg, de a világ sajtó már tényként kezeli, és a francia sztárcsapat egyik legjobbja Kylian Mbappé is elbúcsúzott a gárdát két éven át irányító német szakembertől:

“Sajnos ez a futball törvénye. Senki nem felejti el azt az időszakot, amelyet itt töltöttél. Csodálatos fejezetet írtál a klub történelmébe. Csak annyit mondok: köszönöm, mester.”

A nemzetközi sportsajtóban megjelent hírek szerint Tuchelnek egy nyilatkozata miatt kellett váratlanul és gyorsan távoznia. Az edzővel a német Sport1 készített, majd közölt szerdán egy interjút, amelyben csalódottan ecsetelte, hogy bár egyetlen győzelem hiányzott a BL-trófeához, nem volt olyan érzése a klubnál, hogy elismerték volna a kiugró teljesítményt, mint például a legutóbbi Bajnokok Ligája-döntőt. A klub vezetése pedig nem vette jó néven az edző kifakadását, és egészen drasztikus lépésre szánta el magát.