Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyar edzője lesz a Honvédnak – sajtóhír

A legutóbbi mérkőzésén aratott sikerével bennmaradó helyre ugró Budapest Honvéd csapata hamarosan kijelölheti a december elején kirúgott Bódog Tamás utódját…

A magyar bajnokság (OTP Bank Liga) téli szünetét a 12 csapatos mezőny tizedik helyén töltő Budapest Honvéd gárdáját az idei utolsó néhány mérkőzésen megbízott edzőként Pisont István irányította, s bár szóba került, hogy hosszabb távon is maradhat, ezt az ötletet elvetették a vezetők.

A kispestiek hosszútávon mást szeretnének a csapat kispadjára ültetni, és kizárólag magyar szakember kinevezésében gondolkoznak.

A Nemzeti Sport információi szerint már csak az idény elején Mezőkövesdről menesztett Kuttor Attila és a másfél éve munkanélküli Horváth Ferenc van versenyben a vezetőedzői pozícióért, és úgy tudják, utóbbi az esélyesebb, aki korábban már többször szóba került a piros-feketéknél. A 47 éves szakember edzői pályafutása során többek közt a Kecskemét, a Paks, a Videoton, a Diósgyőr, a Balmazújváros és a Haladás kispadján tűnt fel, utóbbi kettővel kiesett az élvonalból, fővárosi csapatot pedig még sosem irányított.