Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzősors: NB I-es edzőt rúgtak ki – HIVATALOS

Miután kétgólos előnyből csak egy pontot szerzett a győzelmi kényszerben pályára lépő Budapest Honvéd csapata, a várakozásoknak megfelelően a mérkőzés vége után hamar bejelentették a vezetőedző kirúgását…

Az immár hét forduló óta nyeretlen NB I-es sereghajtó Budapest Honvéd csapata a vasárnap esti órákban erősítette meg hivatalos csatornáin keresztül, hogy a gyenge szereplés miatt azonnali hatállyal felbontja vezetőedzője, Bódog Tamás szerződését.

A jelek szerint az 50 esztendős tréner nagyon is számított erre a döntésre, hiszen az MTK elleni 2-2-es döntetlent követően a következőképpen beszélt jövőjéről az M4 Sport kamerái előtt:

“Azok alapján, amit a meccs előtt mondtak nekem a héten,abból indulok ki, hogy ez volt az utolsó mérkőzésem a Honvéd élén. Ha adnának lehetőséget, az meglepetés lenne. Szívesen dolgoztam a klubnál. Ha úgy alakul, akkor sok sikert nekik.”

Bódogot kereken tíz hónappal ezelőtt nevezték ki a kispestiek élére, és az előző szezon végén bajnoki ötödik helyig és Magyar Kupa-győzelemig vezette a csapatot, azonban a 2020-2021-es idényt hatalmas hullámvölggyel kezdték, melyből egészen mostanáig nem tudtak kilábalni. A Honvéd csapata jelenleg 12 meccs alatt szerzett 10 pontjával sereghajtó a 12 csapatos NB I-es bajnokságban.