Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Everton magyarázatot vár a Manchester Citytől

Mint ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, a Manchester City elhalasztotta a nagyon fontos Everton elleni mérkőzését, amiről pontos infót várnak a liverpooli kékek.

A Manchester City csapatában több játékos is pozitív lett a koronavírus vizsgálat során és emiatt elmaradt az Everton elleni bajnoki összecsapás. A világoskékek hivatalos közleményben tudatták, hogy betegség miatt nem tudnak kiállni a tabella második helyén álló Carlo Ancelotti vezette klub ellenében, de pontosabb információt nem adtak ki a halasztásról.

A Kékek pedig értetlenül állnak az eset előtt, és tudni szeretnék, hogy a manchesteriek miért kértek halasztást, ugyanis szerintük lett volna 14 mezőnyjátékosuk, aki bevethető és pályára küldhető, ahogy ezt megtudják csinálni más csapatok is náluk sokkalta gyengébb kerettel. A Citynél senki sem közölte, hogy konkrétan hány új esetet fedeztek fel a csapatban és kiket érinthet a vírus.

Az Everton közleménye szerint náluk is a biztonság az első, de tudni akarnak mindenről, amit a Manchester City a mérkőzés halasztására vonatkozóan benyújtott a Premier League felé, hogy megértsék miért került halasztásra a találkozó mindössze pár órával annak kezdő sípszója előtt. Nem csak a 2000 rajongó miatt bánják, hogy elmaradt a bajnoki, hanem azért is, mert a játékosok és a stáb is felkészült a szezon egyik legjobban várt meccsére.