Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Internél köthet ki az Atalanta kegyvesztettje – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint amennyiben valóban sor kerül a klubváltásra, és a felek meg tudnak egyezni egymással, akkor az Atalanta leköszönő csapatkapitánya az Interben folytathatja pályafutását…

 

Több olasz forrás is arról számolt be, hogy a legfőbb kérők közé tartozó csapatok közül az AC Milan kiszállt a versenyfutásból, így a bergamóiaknál edzésen kitört balhéja az Atalanta együttesétől távozni készülő Alejandro Gómez várhatóan az Inter csapatához kerülhet.

Az argentin klasszis 2014 óta nélkülözhetetlen alapembere volt az év csapatának választott Atalanta együttesének, és teljesen elképzelhetetlen volt a nélkülözése is, mostanra azonban végzetesen megromlott a viszonya edzőjével, így távoznia kell a klubtól. A 32 éves támadó a hónap elején egy edzésen rátámadt Gian Piero Gasperinire, az eset után pedig elengedését kérte a vezetőségtől, amely a hírek szerint 10 millió euró ellenében januárban hajlandó megválni tőle.

Gómez 2014 óta több mint 200 bajnoki meccset játszott a Nerazurri színeiben, legjobb idényében a 2016-2017-es kiírásban 16 gólt szerzett, a tavalyi szezonban pedig a Serie A assziszt királya volt 16 előkészítésével. A 32 éves irányító minden sorozatot figyelembe véve 243 mérkőzésen 59 gólt szerzett klubjában. Családi okokból nem szeretne másik környékre igazolni, így a sajtóhírek szerint a két milánói gigász lehetett a favorit érte, melyből most az egyik kiesett.