Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atalanta: a játékos húzta a rövidebbet az edző elleni csatározásból

Ahogyan arról beszámoltunk, az elmúlt héten a Bajnokok Ligájában szereplő Atalanta egyik tréningjén a csapatkapitánya nemes egyszerűséggel rátámadt a vezetőedzőre, azóta pedig újabb fejlemények láttak napvilágot…

 

Az olasz sajtó korábbi értesülései szerint az Atalanta múlt keddi edzésén a csapat egyik legjobbja, Alejandro Gómez a rátámadt a vezetőedzőre, Gian Piero Gasperinire, és a klub játékosainak többsége az argentin csatár mellé állt, köztük Josip Ilicic is. Az esetet követően a bergamói együttest 2016 óta irányító 62 éves szakember a két játékos távozását követelte a klubtól, a Curva Nord Bergamo nevű szurkolói csoport szerint Gasperini ultimátumot adott a klubvezetésnek: vagy Gómez és Ilicic kerül ki a csapatból, vagy ő. A vezetők nem tették ki a két labdarúgót a keretből, ezért Gasperini azonnal felmondott, de végül a távozását nem engedélyezték.

Goal.com információi szerint az argentin légiós hetek óta fasírtban volt az edzővel, mivel más poszton akarta őt játszatni, mint ahol szeretett volna, egyszer pedig a mellőzésével sem értett egyet, így jó eséllyel a kettejük közt meglévő indulat még inkább fellángolhatott a keddi tréningen. Ugyanakkor pontos hírek arról nincsenek, hogy vajon mi válthatta ki azt, hogy Gómez rátámadjon az edzőjére.

A hétfői napon a közismert olasz átigazolási szakértő, Gianluca di Marzio megerősítette, hogy az Atalanta januárban el fogja adni 33 éves játékmesterét, és a bennmaradásért küzdő Torino tűnik a legfőbb érdeklődőnek iránta. Mindeközben Papu Gómez a következőket írta a csapat szurkolóinak közösségi oldalán:

“Csak azt szeretném mondani, hogy mielőtt elmegyek a csapattól, mindenki meg fogja tudni a teljes igazságot a történtekről. Ismertek jól, tudjátok ki vagyok….”