Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eltiltották a Manchester United sztárját – HIVATALOS

A 2020-as naptári esztendő utolsó óráiban született meg a hivatalos döntés a Manchester United vizsgált támadójának eltiltása ügyében, és a “vörös ördögök” klasszisa nem úszta meg a büntetést…

Az angol labdarúgó-szövetség hárommeccses eltiltással és 100 ezer fontos pénzbüntetéssel sújtotta a Manchester United uruguayi támadóját, Edinson Cavanit, amiért a közelmúltban a közösségi médiában egy barátjának írt “gracias negrito” kifejezést rasszista hozzászólásnak ítélték meg.

Cavani októberben igazolt az angol klubhoz szabadúszóként, és szép fokozatosan, többnyire csereként beállva mostanra egész szépen játékba lendült, a bajnokságban kilenc fellépés alatt három alkalommal volt eredményes, minden sorozatot figyelembe véve pedig 14 találkozón négyszer vette be az ellenfelek kapuit a MU szerelésében. Ezúttal most a beilleszkedése és a formába lendülése egy kicsit megakad, hiszen a következő időszakban nem állhat csapata rendelkezésre, így Cavani nem fog játszani az újév első napján esedékes, Aston Villa elleni találkozón sem.

A 33 éves uruguayi klasszis pályafutása korábbi szakaszában a Paris Saint-Germain és a Napoli csapatait erősítette Európában.