Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp: a ManUnited két év alatt több büntetőt kapott, mint én öt és fél év alatt

Az angol élvonalbeli bajnokság 17. fordulójának zárómérkőzésén a címvédő Liverpool idegenben egygólos vereséget szenvedett a Southampton ellen. Az összecsapáson több vitatható játékvezetői döntés is született, ebből adódóan a Vörösök menedzsere, Jürgen Klopp nem rejtette véka alá a véleményét, még a legnagyobb riválisának is odaszólt.

A német tréner kifakadása nem meglepő, hiszen a Pool egyre több pontot veszít, a riválisok pedig vészesen közelednek a listavezető felé. Ráadásul Sadio Mané buktatása valóban kérdéseket vetett fel hétfőn este.

„Érdekes, hogy a Manchester United az elmúlt két évben több tizenegyeshez jutott, mint mi öt és fél esztendő alatt, amióta én irányítom a Liverpoolt. Persze ez nem kifogás arra, hogy pont nélkül maradtunk” – nyilatkozta Klopp a meccs utáni sajtótájékoztatóján.

Az utóbbi hetekben gyengélkedő liverpooliak továbbra is vezetik a Premier League tabelláját, ám vesztett pontok tekintetében az kevesebbszer pályára lépő Manchester United és a Manchester City is jobban áll – előbbi éppen az Anfield Road gyepén vendégeskedik majd január 17-én.