Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Özil új csapatával tárgyal – sajtóhír

Szigetországi sajtóértesülések szerint javában zajlanak a tárgyalások, hogy az Arsenal szebb napokat is látott klasszisa hamarosan új csapathoz szerződjön…

A Football.London beszámolói értelmében Mesut Özil és képviselete előrehaladott tárgyalásokat folytat az MLS-ben szereplő DC United vezetőségével a német irányító átigazolásával kapcsolatban. A kiszivárgott információk szerint a tengerentúli csapat meggyőző ajánlatot tett a játékos számára, mely többek között tartalmazza azt, hogy kiterjesztik az Egyesült Államokban Özil M10 nevű márkáját.

2013-as leigazolása óta Özil már több mint 250 mérkőzést játszott az Arsenal színeiben, a legutóbbi szezonban 23 tétmeccsen jutott szóhoz. Sokszor csak csereként számoltak vele. A 32 éves középpályás tavaly március óta egyetlen összecsapáson sem lépett pályára, és csak részben azért, mert sérült volt, többségében Mikel Arteta nemes egyszerűséggel be sem tette őt a meccskeretbe.

Az egykori 92-szeres német válogatott irányító sokak szerint egyáltalán nem sürgeti a klubváltást, mert játék nélkül is megkapja rendkívül magas fizetését, és könnyen lehet, hogy ebben a számára kényelmes helyzetben már ki akarja bekkeli a hátralévő fél évet, s majd csak nyáron keres új csapatot magának.