Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Alexis Sanchez büntetőt hibázott, kikapott az Inter – videóval

Claudio Ranieri együttese meglepte az Intert, az Atalanta újabb fölényes győzelmet ünnepelhetett hazai pályán.

Még Papu Gomez játéka nélkül is bejött a papírforma az Atalanta – Parma összecsapáson a Serie A 16. fordulójában, ahol Gasperini együttese szokásához híven gólparádét rendezett hazai pályán, ezúttal Muriel, Zapata és Gosens hozzájárulásával.

Az Atalanta legújabb győzelmének hála immár gyenge szezonkezdetét levetkőzve egyre feljebb kúszik a tabellán, jelenleg a 6. helyen tanyázva, csupán 1 ponttal lemaradva a 4. helyen álló Sassuolo együttesétől.

Atalanta – Parma: 3-0 (1-0)
Gólszerzők: Muriel (15.) Zapata (49.) Gosens (61.) ill.
Sárga lap: Pessina (45.)  ill. Cyprien (39.)
Kiállítás: – ill. –

Keita Baldé győztes gólt szerzett volt csapata ellen a forduló legnagyobb meglepetését okozó összecsapásán, hiszen Claudio Ranieri Sampdoriája már az első félidő lefújását megelőzően két gólos előnyre tett szert Antonio Conte együttesével szemben, így a vendégek a hajrában kapkodva már nem tudtak pontot menteni a Stadio Luigi Ferraris stadionban.

Míg Lukaku hiányában Alexis Sanchez kihagyta az Inter számára ítélt büntetőt, addig a hazaiak sorában Candevra magabiztosan értékesített azt, így a Inter legújabb vereségének köszönhetően akár 4 ponttal is lemaradhat az első helyről egy esetleges AC Milan győzelmet követően.

Sampdoria – Inter: 2-1 (2-0)
Gólszerzők: Candevra (23.) Keita (38.) ill. de Vrij (65.)
Sárga lap: Thorsby (57.)  ill. Martinez (16.) Barella (23.) de Vrij (40.)
Kiállítás: – ill. –