Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szalai Ádámot szóba hozták a Fradival, de máris tagadta a pletykákat

Szalai Ádám karrierje a Mainznál jelenleg nem éppen a legjobb periódusában van, ezért nem meglepő, hogy hírbe hozzák az átigazolását. A Nemzeti Sport értesült úgy ma, hogy a magyar válogatott támadó a Ferencvárosba tart, de a játékos ezt határozottan és gyorsan tagadta. 

A Nemzeti Sport értesülése szerint Szalai Ádám a Ferencvárosban folytathatja pályafutását. A magyar sportlap azután hozta le a hírt, miszerint a Fradi a közösségi oldalán azt közölte, hogy ma egy nagy bejelentésre lehet számítani tőlük. A lap megkereste a klubot is, hogy kommentálják a pletykát, de nem kaptak tőlük választ, ahogy egyébként eddig sem tették az átigazolási híreknél.

Szalai Ádám azonban a cikk megjelenése után nemsokkal már kategorikusan tagadta, hogy bármilyen tárgyalás lenne közötte és a Ferencváros között, később pedig a hivatalos Facebook-oldalára is kitett erről egy posztot, amiben szintén határozottan kijelentette, hogy semmi nem igaz a feltételezésekből, bár megtisztelve érzi magát, hogy egy ilyen klubbal hozzák szóba: