Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csak döntetlennel debütált az új edző a PSG kispadján

A francia bajnokság (Ligue 1) szerdai játéknapján a Paris Saint-Germain együttese csak 1-1-es döntetlent ért el a Saint-Étienne ellen új vezetőedzője debütálása alkalmával…

A közelmúltban kinevezett Mauricio Pochettino az egy pont megszerzése után érthető módon nem volt makulátlanul elégedett a Paris Saint-Germain teljesítményével, úgy tűnik, még sok dolgot kell javítania újonnan átvett csapatán:

“Rendkívül csalódott vagyok az eredmény, miután mert mi a Paris Saint-Germain vagyunk, és minden meccset meg akarunk nyerni. A játék sok elemében fejlődésre van szükség, úgy egyénileg, mint csapatként. Mbappének is javulnia kell, a hozzáállása a megfelelő volt, az tetszett, de tőle mindenképpen többet várunk. Ezzel együtt igazságos eredmény született, nem érdemeltünk egy pontnál többet, annak ellenére, hogy birtokoltuk a labdát és voltak helyzeteink.”

A PSG 18 forduló után a Ligue 1 második helyén tartózkodik, három ponttal lemaradva az éllovas Olympique Lyon mögött. A folytatásban Pochettino hazai debütálása alkalmával a Brest lesz az ellenfelük szombat este.