Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gyász: elhunyt a pályán szívrohamot kapó játékos

Az elmúlt hétvégén egy portugál harmadosztályú bajnoki mérkőzésen egy labdarúgót újra kellett éleszteni a pályán, és bár sikerrel jártak a mentősök, néhány nappal később a kórházban sajnos életét vesztette…

A 24 éves brazil támadó, Alex Apolinário a portugál harmadosztály vasárnapi,  Alverca–Uniao Almeirim mérkőzésének 27. percében a kezdőkör közelében váratlanul összeesett, és eszméletlenül terült el a földön. Az eset után a labdarúgót tíz percig ápolták a gyepre hajtó mentőautóban, majd a helyi kórházba szállították, a mérkőzés félbeszakadt.

A beszámolók szerint a játékost már a pályán újra kellett éleszteni a szívrohamot követően, ami sikerrel zajlott, ezt követően vasárnap óta kórházban ápolták, ám a csütörtöki napon elhunyt.

A mérkőzésen szívszorító jelenetek zajlottak le a pályán, hiszen amíg a futballistáért a pályára érkező mentőautóban küzdöttek az orvosok, addig a két csapat tagjai és szakvezetői a kezdőkörben összekapaszkodva imádkoztak érte. Sajnálatos módon állapota annyira súlyos volt, hogy az orvosok már nem tudtak segíteni rajta.

Nyugodjék békében!