Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. United: Solskjaer tudja a hibák okát

Talán a vártnál is könnyedebben gyűrte le a Manchester City együttese, a városi rivális Unitedet, az angol ligakupa, vagyis a Carabao Cup elődöntőjében. A lefújás után a „Vörös Ördögök” menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer higgadtan értékelt és elemzett.

Miközben a bajnokságban remek szériát fut a Manchester United, addig a Bajnokok Ligájából, és immár a ligakupából is kizúgott. Igaz, utóbbi sorozatban a siker utolsó előtti lépcsőfokán botlottak meg. A finálét ugyanis így a Tottenham és a Manchester City fogják vívni.

A tegnap esti, Old Traffordon rendezett találkozón szinte végig fölényben játszott Pep Guardiola City, amely végül csak a hajrában tudta lezárni a továbbjutás kérdését. A meccs után a MU mestere, Solskajer igyekezett nem konkrét embereken elverni a port:

„Két gól kaptunk, ami nagyon kiábrándító. Ez nem mentális probléma. De ez van. Jobbnak kell lenni, ennyi. Fejlődnünk kell, ez a válasz. Nem vagyok biztos benne, hogy ez gondolkodás kérdése. Azt hiszem, a probléma bizonyos gyakorlatokban és szokásokban rejlik.”

– elmélkedett, a norvég szakember.