Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Pochettino máris megtalálta egyik legnagyobb sztárját!

A Paris Saint-Germain újonnan kinevezett vezetőedzője nem csak csalódottságának adott hangot a Saint-Etiénne elleni találkozót értékelve, hanem csapata egyik legnagyobb sztárjának is üzent.

“A félreértések elkerülése végett: Mbappé fantasztikus játékos, de fejlődnie kell. Biztos vagyok benne, hogy több gólt akar szerezni, és még jobban akar teljesíteni a pályán, úgy, hogy közben győz is a csapata. Láttam rajta, hogy csalódott, de most mind azok vagyunk.” – Így a meccs után Pochettino, aki hangsúlyozta, hogy Mbappé nevét csak példaként hozta fel, hiszen minden játékosától azt várja, hogy fejlődjenek.

“Csapatszinten és egyénileg egyaránt fejlődnünk kell, de ez még csak a kezdet, hiszen 3 napja dolgozunk együtt.” – Így az argentin tréner, aki megfogalmazta azt is, milyen érzés újra kispadon ülnie:

“Örülök hogy újra dolgozhatok, hiszen 14 hónap azért csak hosszú idő. Ugyanakkor furcsa érzések is kavarognak most még bennem. Például azért, mert a legutolsó meccsemen még 62.000 néző volt kint… Érezhetően más azért a futball.”