Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb angol csapat zárta be az edzőközpontját

A csütörtöki tájékoztatás szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa csapata koronavírus-fertőzések miatt bezárta az edzőközpontját és felfüggesztette a tréningeket…

Az Aston Villa csapatánál a hétfői, a keddi és a szerdai napon is hoztak pozitív eredményeket a koronavírus-tesztelések, így a birminghami klubnál a Bodymoor Heath edzőközpont bezárása mellett döntöttek.

A BBC beszámolója szerint a klub vezérkarara tájékoztatta a fejleményekről az angol labdarúgó-szövetséget, valamint a péntek estére tervezett FA-kupa-mérkőzés ellenfelét, a Liverpool képviselőit is. A Villa bejelentette, hogy minden lehetőséget megvizsgálnak, és amennyiben van rá lehetőségük, akkor törekednek rá, hogy a tervek szerint le tudják bonyolítani a pénteki kupamérkőzést, de mindez nagyban függ majd a játékosok péntek reggeli koronavírus-tesztjeinek eredményeitől. Ugyanakkor a női csapat hétvégi, Arsenal elleni meccsét elhalasztották.

Az angol sajtó szerint fennállhat a lehetőség, hogy a birminghamiek az U23-as csapat tagjaival állnak majd ki a Pool elleni összecsapásra.

Továbbra is minden csapat másként döntött a járványhelyzet kapcsán kialakult nehézségek mellett az aktuális mérkőzése lejátszásáról, hiszen a hétvégi FA-kupa meccsek közt a Derby County már megerősítette, hogy az U23-as csapattal fog kiállni a felnőtt csapat tagjainak fertőzése miatt, míg például a Southampton és a Shrewsbury Town összecsapását elhalasztották.