Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Varga Roland távozik a Ferencvárostól – HIVATALOS

A magyar bajnokságban szereplő Ferencváros hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy hat év után távozik tőlük támadójuk, Varga Roland. 

Varga Roland hat év, illetve három bajnoki és három Magyar Kupa győzelem után elhagyja a Ferencváros csapatát. A 30 éves támadó 2015-ben érkezett a Fradihoz, és azóta 225 alkalommal lépett pályára a zöld-fehér mezben, melyeken összesen 75-ször talált az ellenfelek kapujába. Azóta az is hivatalossá vált, hogy a játékos az MTK-ba igazol.

“Talán nem titok, hogy sok megkeresésem volt az elmúlt hetekben, így volt választási lehetőségem. Mindenkit meghallgattam, de az első pillanattól kezdve azt éreztem, számomra most az MTK a legjobb választás. Döntőek voltak a Polyák Balázzsal történt egyeztetések, mert az általa felvázoltak voltak számomra a legmeggyőzőbbek, és rajta éreztem leginkább azt, hogy tényleg engem akarnak. Eldöntöttem, hogy olyan helyre igazolok, ahová tényleg szívesen megyek, számomra most ez minden egyéb szempontot felülírt, úgyhogy rendkívül motiváltan várom a közös munkát”

– nyilatkozta az MTK hivatalos oldalának Varga.

A támadó az előző szezonban még kapott némi lehetőséget a Ferencváros vezetőedzőjétől, Szerhij Rebrovtól, igaz már akkor is csak csereként, de a jelenlegi kiírásban mindössze 5 alkalommal lépett pályára, és már várható volt a távozása.

A Fradi nagyon szépen, egy terjedelmes írással búcsúzik játékosától, amit a klub hivatalos oldalán lehet elolvasni.