Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli középhátvédje a Premier League-ben köthet ki – sajtóhír

A szerb labdarúgó szívesen próbálná ki magát az angol élvonalban, ahová a Crystal Palace invitálná őt.


Angol és olasz sajtóinformációk szerint a Crystal Palace Napoli védőjét, Nikola Maksimovicsot szemelte ki hátsó sorának megerősítésére.

A huszonötszörös szerb válogatott középhátvéd új kihívásokra vágyik, ezért 2021-ben lejáró szerződését nem hajlandó meghosszabbítani, így már most szabadon tárgyalhat kérőivel, akihez a nyáron ingyen csatlakozhat. A hírek szerint a West Ham United, az AC Milan és az AS Roma is szívesen tudná a soraiban Maksimovicsot. A masszív bekk jelenlegi piaci értékét 15 millió euróra becsüli a német transfermarkt.de.

Maksimovic 2017-ben igazolt Nápolyba a Torinótól, de már előtte egy évet szerepelt kölcsönben a csapatnál, ezért is vásárolták meg őt opciós jogukkal élve. A Napolinál eltöltött négy és fél idényéből egy felet kölcsönben a Szpartak Moszkvánál játszott. Világoskék színekben összesen 85 alkalommal futhatott ki a zöld gyepre tétmérkőzéseken a 28 éves szerb játékos, amelyen két gólt és két gólpasszt jegyzett. A 2020/21-es idényben leginkább a cserepadról figyelhette végig a találkozókat.