Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Stuttgart középpályását akarja a Juventus és a Tottenham! – sajtóhír

Több topcsapat is szeretné megszerezni a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Stuttgart futballistáját, Nicolas Gonzálezt. A középpályásért leginkább a Juventus és a Tottenham gárdája érdeklődik.

Egyre nagyobb érdeklődés veszi körül a Stuttgart középpályását, Nicolas Gonzálezt. Az argentin futballista ugyan több kisebb sérüléssel is bajlódott már a szezon során, így is csapata egyik meghatározó tagja tud lenni. Ebben az idényben 11 találkozón kapott szerepet, amelyeken 5 gólnál és 2 asszisztnál jár. A legutóbbi, Augsburg elleni mérkőzésen 1-1 találatot és gólpasszt jegyzett. Kiváló formájának köszönhetően számos topcsapat figyelmét felkeltette. A The Athletic értesülései szerint a két fő kérője a 22 esztendős játékosnak a Juventus és a Tottenham alakulata. A beszámolók alapján a frissen feljutó Stuttgart legalább 30 millió eurót szeretne kapni Gonzálezért, de ebben az átigazolási időszakban semmiképp sem szeretnék elengedni őt.

Nicolas González 2018 nyara óta erősíti aktuális csapatát. A klub színeiben összesen 73 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 22 gólt és 10 gólpasszt ért el. Szerződése 2024 nyaráig köti a Stuttgarthoz. Piaci értékét 16 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.