Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FA-kupa: egy valóságshow-sztárt is becserélt a negyedosztályú csapat, mikor már 3-0-val verték a Leedset

Már az is eseményszámba ment, hogy az angol negyedosztályban játszó Crawley Town 3-0-val búcsúztatta a Leeds United csapatát az FA-kupában, de a kis sussexi klub még erre is rá tudott tenni egy lapáttal a hajrában. 

Az angol League 2-ben szereplő Crawley Town hatalmas meglepetést okozott vasárnap este az FA-kupában, miután 3-0-ra kiütötte a Marcelo Bielsa által irányított első osztályú Leeds United csapatát.

A nagyarányú győzelemmel azonban nem elégedett meg a Crawley, mivel a 90. percben becserélték Mark Wrightot, aki ugyanis mindössze csak egy amatőr labdarúgó, főállását tekintve pedig tévés személyiség, valóságshow-sztár. Azért van némi köze a futballhoz is, mivel gyerekkorában focistának készült, és olyan klubok utánpótláscsapataiban fordult meg, mint az Arsenal, a Tottenham és a West Ham, de 18 évesen úgy döntött, hogy nem szeretne profi labdarúgó lenni, amikor elkezdte volna a felnőtt karrierjét a Southend csapatában. Helyette a félprofiságot választotta, és rendezvényszervező lett, míg 2011-ben teljesen felhagyott a focival. Első profi meccsére most, 33 évesen került sor.