Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bizonytalan a City kulcsemberének sorsa – sajtóhír

Az aktuális szigetországi sajtóértesülések szerint továbbra sem dőlt el, hogy a Manchester City együttese meg fogja-e hosszabbítani tapasztalt húzóembere lejáró szerződését…

A The Telegraph beszámolói értelmében a Manchester City vezetősége továbbra sem határozta el magát abban a kérdésben, hogy vajon meghosszabbítja-e veterán középpályása, Fernandinho lejáró szerződését a csapatnál.

A 35 éves brazil védekező középpályás 2013 óta áll az égszínkékek alkalmazásában, és mindhárom PL-győztes csapatnak kulcsembere volt. Fernandinho annak idején mintegy 34 millió fontért cserébe igazolt a Cityhez a Sakhtar Donyecktől. Manuel Pellegrini és Pep Guardiola is feltétel nélkül számított rá, egy kivételtől eltekintve minden szezonjában legalább 30 bajnokin szerepelt. Minden sorozatot figyelembe véve már több mint 300 alkalommal öltötte magára a City szerelését. Ugyanakkor az idei szezonban eddig csupán nyolc bajnokin és 16 tétmeccsen számítottak rá.

Az angol sajtó szerint amennyiben Fernandinho végül távozik a City-től, akkor korábbi brazil csapatához, az Athlético Paranaenséhez térhetne vissza.