Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: a Serie A-ból igazolna középpályást Mauricio Pochettino – sajtóhír

A francia bajnoki címvédő a Kék-feketék középpályását szemelték ki keretük mélyítésére, amire az elmúlt hónapokat tekintve nagy szüksége is lehet a klubnak.


Francia sajtóinformációk szerint, a Paris Saint-Germain az Inter horvát labdarúgóját, Marcelo Brozovicsot igazolná le januárban. A Nerazzurrihoz 2022-ig köti szerződés a 28 éves középpályást, piaci értékét 36 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de.

A horvát válogatott játékost azért szerződtetnék, mert a középpályát vélik a leggyengébb láncszemnek a klubnál, valamint az elmúlt időszakban rengeteg hiányzója van állandó jelleggel a PSG-nek, így minden egyes mérkőzés előtt Thomas Tuchelnek nehéz dolga van összeállítani a kezdőcsapatot és ezt akarja elkerülni az új menedzser, Mauricio Pochettino. Brozovic szívesen csatlakozna az elmúlt kiírásban Bajnokok Ligájában döntőig jutó klubhoz, azonban jelenlegi kenyéradója megkérné az árát, ami teljesen érthető.

Brozovic 2016-ban csatlakozott az olasz együtteshez a Dinamo Zagreb csapatától mindössze 5 millió euró ellenében. A négy és fél idénye alatt az Inter színeiben 220 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 24 gólt és 32 gólpasszt jegyzett.