Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: CR-t megtalálták az Inter elleni derbi előtt!

A Juventus korábbi játékosa Roberto Boninsegna az Inter – Juve vasárnapi derbi előtt némiképp olajat öntött arra a bizonyos tűzre, amikor Cristiano Ronaldoval kapcsolatosan alkotott véleményt.

A pályafutása során az Interben is megforduló korábbi kiváló csatárt a Tutto Juve kérte meg, hogy vesse össze a két csapat sztárcsatárát, Cristiano Ronaldot és Romelu Lukakut – Boninsegna nem sokat hezitált.

Nagyszerű játékosokról beszélünk. Ugyanakkor az a véleményem, hogy Lukaku jóval veszélyesebb játékos, akinek a jelenléte a pályán jóval döntőbb mint Ronaldoé. A Fiorentina ellen is láthattuk, hogy amikor beállt, egyedül Lukaku jelentette gólveszélyt az Interben. “ – Kezdte gondolatmenetét a korábbi kétszeres olasz gólkirály.

“Cristiano még mindig remekel, de azt hiszem kicsit megkopott az utóbbi években. Számomra vitathatatlan, hogy Lukaku a veszélyesebb játékos. Még akkor is, ha Cristiano mutatói azért idén is önmagukért beszélnek.” – Fogalmazott a Juvéval és az Interrel is bajnoki címeket szerző Boninsegna, aki már csak azt nem árulta el, hogy kinek szurkol majd a derbin.

 

A Derby d’Italiát, vasárnap 20:45-től rendezik Milánóban. A találkozót a Digi Sport 1 élőben közvetíti!