Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Szerződést hosszabbított védőjével a Brighton! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Brighton gárdája hivatalos fórumain bejelentette, hogy egyik nagy reménységük, Tariq Lamptey 2025 nyaráig szóló szerződést írt alá.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Brighton együttese minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy sikerüljön meghosszabbítani legnagyobb értékük, Tariq Lamptey szerződését. A tárgyalások végül eredményre vezettek, ugyanis a mai nap folyamán bejelentették, hogy a védelem és a középpálya szélén is bevethető 20 esztendős futballista 2025 nyaráig szóló kontraktust írt alá. A hivatalos közlemény után a csapat menedzsere, Graham Potter az alábbiakat mondta:

Nagyon boldogok vagyunk, hogy Tariq hosszú távra elkötelezte magát hozzánk. Tisztában voltunk vele, hogy milyen potenciál rejlik benne, amikor tavaly januárban leigazoltuk. Nagy lökést adott az ő szereplése a klubnak. Minden nap nagyon keményen dolgozik, már most egy példaképként viselkedik és igazi csapatjátékos. Minden szempontnak megfelel, amit egy játékostól elvárhatunk, most a mi feladatunk, hogy teljes mértékben kiaknázzuk a benne rejlő tehetséget.

Tariq Lamptey 2020 januárja óta erősíti a Brighton együttesét, miután megvették a Chelsea U23-as csapatából. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 19 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, amelyeken 1 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 18 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.