Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Süper Lig: Magabiztos sikert aratott a Fenerbahce!

A török bajnokság (Süper Lig) 19. fordulójának hétfői játéknapján Szalai Attila új csapata, a Fenerbahce magabiztos, 3-1-es győzelmet aratott az Ankaragücü ellenében, míg a Varga Kevint foglalkoztató Kasimpasa hazai pályán szenvedett vereséget.

Könnyed győzelmet aratott a Szalai Attilát leigazoló Fenerbahce az Ankaragücü ellen. A hazaiak már az első játékrészben eldöntötték a találkozó kimenetelét. Erol Bulut csapata nagy fölényben futballozott és a 28. percben Thiam góljával meg is szerezték a vezetést. Nem sokkal később Samatta találatával már kettőre növelte előnyét a Fener, ez a különbség pedig a szünetig már nem változott. A második félidőben már kisebb erőket mozgosított a hazai gárda, így jóval kiegyenlítettebb képet mutatott ez a játékrész. Ennek ellenére a 67. percben Valencia is betalált. A végeredményt a 95. percben állította be Gural, akinek a góljával szépíteni tudtak a vendégek. Sikerével a Fenerbahce felzárkózott az éllovas Besiktas mögé, akik a forduló rangadóján a Galatasarayt győzték le.

Fenerbahce – Ankaragücü 3-1 (2-0)
Gólszerzők: Thiam (28.), Samatta (34.), Valencia (67.) ill. Gural (90+5.)

A játéknap másik mérkőzésén a Kasimpasa hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett az Erzurum ellenében. Varga Kevin végigjátszotta a találkozót és egy sárga lapot gyűjtött be a 84. percben.

Kasimpasa – Erzurum 1-2 (0-1)
Gólszerzők: Thelin (72.) ill. Alkilic (31.), Gomes (68.)
Kiállítás: Luckassen (90+1.) ill.-

A bajnokság aktuális állása:

A góllövőlista állása: