Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: német edző válthatja Lampardot

Egyre jobban inog a kispad Frank Lampard alatt. A Chelsea a legutóbbi öt bajnokijából csak egyet tudott megnyerni, legutóbb a Leicester City-től kaptak ki.

Lampard debütáló éve a klub kispadján remekül sikerült, azonban idén a megerősített kerettel csak bukdácsol. A Chelsea alaposan kiköltekezett, azonban Lampardnak pont a két legdrágábban vásárolt játékosát nem sikerült integrálnia. A 80 millió euróért vásárolt Havertz 16 PL meccsen mindössze 1 gólnál tart, míg az 53 millió eurós Werner 19 meccsen 4 gólt szerezett. Pedig tavaly mindkét játékos villogott a Bundesligában.

Ezért könnyen lehet, hogy Lampard utódja is Németországból érkezik.
Állítólag a klub tulajdonosa, Roman Abramovics szeretné lemásolni Jürgen Klopp és a Liverpool struktúráját és mindenképpen német vezetőedzőt szeretne szerződtetni, amennyiben menesztik Lampardot. A listán három szakember van, a PSG-től nemrég menesztett Thomas Tuchel, az RB Leipzig vezetőedzője Julian Nagelsmann és a korábban a Milannal szóba hozott, Ralf Rangnick.
Hármójuk közül egyelőre Nagelsmann a favorit, aki korábban Lipcsében, már dolgozott együtt Wernerrel.

A Leicester elleni meccs után Lampard nagyon csalódottan nyilatkozott, ami nem csoda, hiszen a Kékek, már csak a nyolcadikok a tabellán és mögöttük több csapat is kevesebb mérkőzést játszott náluk.

A Premier League állása