Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

60 milliós brazil tehetség az európai sztárcsapatok célkeresztjében – sajtóhír

A brazil bajnokságban (Campeonato Brasileiro) szereplő Palmeiras csapatának ifjú tehetségét a beszámolók szerint európai top klubok szemelték ki…

Többek közt a katalán Sport nevű lap is megerősítette, hogy legkevesebb öt európai sztárcsapat érdeklődik a Libertadores-kupa-döntős Palmeiras brazil csodagyereke, Gabriel Veron megszerzése iránt. Konkrétan a Barcelona mellett az Arsenal, a Manchester City, a Manchester United és a Juventus is felsorakozott az érdeklődők között.

A 18 éves tehetség 2019 novemberi debütálása óta minden sorozatot figyelembe véve 35 meccsen 10 gólt szerzett a patinás brazil csapat színeiben. Az U17-es korosztályos válogatottban is alapembernek számító támadó nem csak az egyébként a világ harmadik legerősebb bajnokságának rangsorolt hazai ligában, de csapata Libertadores-kupa-menetelése során is szállította a találatokat.

Veron 2024-ig szóló profi szerződést írt alá a Palmeiras csapatával a 18. születésnapján múlt szeptemberben, melyben 60 millió eurós kivásárlási ár került rögzítésre, de a hírek szerint ennél akár jóval olcsóbban is megszerezheti új csapata a játékost. A szigetországi sajtó új tudja, hogy a “vörös ördögök” érezhetik magukat nyeregben a tehetségért folyó versengésben.