Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jürgen Klopp szerint nem játékosai a hibásak a vereségért

Mint ismert, a tegnapi nap folyamán a Liverpool 1-0-ás vereséget szenvedett hazai pályán a Burnley ellenében, amelyet a német szakember egy az egyben magára vállalt.


A Vörösök menedzsere, Jürgen Klopp a mérkőzést követő sajtótájékoztatón azt mondta, hogy ez a vereség csakis az ő hibája, a játékosait nem hibáztatja érte. A Liverpool ennek a vereségének köszönhetően már öt találkozó óta nyeretlen a Premier League-ben, így vissza is csúszott a címvédő a negyedik pozícióba.

“Hihetetlen, hogy ezt a mérkőzést elveszítettük, de mégis megtörtént. Ez pedig az én hibám, a vereség mindig az én felelősségem. Nekem lenne a dolgom, hogy a játékosaimat a megfelelő állapotba hozzam, hogy legyen önbizalmuk. Megvoltak a helyzeteink, de nem a megfelelő döntéseket hoztuk meg a kapu előtt. Múlthéten is ugyanezt nyilatkoztam. Valami nem működik, még többet még és keményebben kell dolgoznunk” – mondta a vereséget követően csalódottsággal teli hangon Jürgen Klopp.

A Liverpool következő bajnoki találkozója idegenben lesz, méghozzá a rivális Tottenham otthonában, amelyet január 28-án rendeznek esti 21 órás kezdettel.