Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazil támadóval erősített a Wolverhampton! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Wolverhampton gárdája a hivatalos fórumain bejelentette, hogy kölcsönvették a Real Sociedadtól Willian Josét. A brazil támadó végleges megszerzésére opciós joga van a “Farkasoknak”.

Igaznak bizonyult korábbi beszámolónk, miszerint a Wolverhampton alakulata azon dolgozik, hogy megszerezze Willian Josét a támadósorba. A “Farkasok” ugyanis Raúl Jiménez kiesése óta mély gödörbe kerültek, hiszen a legutóbbi 8 bajnokijukból mindössze egyet tudtak megnyerni és a tabellán visszacsúsztak a 14. helyre. A Wolves végül a mai napon bejelentette, hogy a 2020/21-es szezon végéig kölcsönvették a brazil csatárt, akinek a végleges megvásárlására opciós joguk van. A 29 esztendős játékos új csapatában a 12-es mezszámot fogja viselni, debütálására pedig szerdán kerülhet sor a Chelsea elleni idegenbeli bajnokin.

Willian José 2016 nyara óta erősítette a Real Sociedadot. A baszk klub mezét 170 alkalommal ölthette magára, ez idő alatt pedig 62 találatot és 15 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.