Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megint kölcsönadták a Sampdoria játékosát – HIVATALOS

Alejandro Gómez távozása után újabb játékos hagyta el az Atalanta csapatát, miután az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Sampdoria jobbhátvédjét visszaadták a kölcsönből, a genovaiak pedig máris új alkalmi munkaadót találtak neki…

A Sampdoria csapata a kedd délutáni órákban jelentette be, hogy az Atalanta után a szezon hátralévő részére a múlt fordulóban izgalmas döntetlent játszó tavalyi másodosztályú bajnok Benevento részére adta kölcsön egykori korosztályos válogatott jobbhátvédjét, Fabio Depaolit.

A 23 éves labdarúgó annak idején 2017-ben a Chievo Verona soraiban debütált a Serie A-ban, és három idény alatt 58 első osztályú bajnoki találkozón lépett pályára a “repülő szamarak” színeiben, mígnem a Samp 2019 nyarán szerződtette őt. A jobbhátvédként és a középpályán is bevethető Depaoli a 2019-2020-as idényben a 38 forduló alatt 29 mérkőzésen kapott lehetőséget a genovai gárda színeiben, ám Claudio Ranieri az új szezonra nem kifejezetten számolt vele, így az Atalantához adták kölcsön. Nem járt azonban jól az üzlettel, mert a bergamóiaknál képtelen volt állandó játéklehetőséget követelni magának, csupán öt bajnokin vették számításba.

Az U21-es válogatott korábbi meghatározó játékosa azt remélheti, hogy a középmezőnyben tanyázó Benevento együttesében több babér teremhet számára. A beszámolók szerint Filippo Inzaghi csapata vételi opcióval vette kölcsön az új játékost.