Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Coppa Italia: Ezért esett neki majdnem Lukaku Ibrahimovicnak! – Videóval

Mint azt beszámolónkban is említettük, az Inter – Milan Olasz Kupa találkozón a két csatársztár, Zlatan Ibrahimovic és Romelu Lukaku óriási balhét csapott egymással. A meccs másnapjára ahogyan várni lehetett, kiderült, mit is vághattak egymáshoz a felek. 

Mint ismert, az egész úgy kezdődött, hogy Lukaku hevesen számon kért egy szabálytalanságot a milánóiak kapitányán, Alessio Romagnolin. Ekkor lépett közbe Ibra, aki rögtön korábbi Man. United-es csapattársának címezte az alábbi üzenetet: “Menny, és játssz a voodoo sz*****aiddal, te szamár!”

Lukaku erre olyannyira bedühödött, hogy a társai is alig tudták lefogni. A belga csatár a mikrofonokon keresztül hallható, ahogyan Ibrahimovic édesanyját és feleségét is szidalmazza (nem kívánjuk átfordítani például a ‘son of a bitch’ kifejezést – a szerk.), majd még a ‘B*** meg, Gyere, rendezzük le bent’-et is hozzáteszi, utalva arra, hogy az öltözőfolyosón várja a svédet.

Persze Ibrának sem kellett több, aki szokásos flegma stílusában, mosolyogva hergelte tovább Lukakut, akit a beszámolók szerint, a szünetben, az öltözőbe menet is csak nagy nehézségek árán sikerült lenyugtatni.

Kíváncsian várjuk a folytatást, esetleg Ibrahimovic kommentjét az esetről!

Rövid összefoglaló a balhéról: