Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Debrecenben folytatja pályafutását a kapus

Korábban úgy tűnt elválnak az útjai Zöldesi Illésnek és a DVSC-nek, azonban úgy néz ki csak ideiglenesen távozik a kapus.

Az utánpótlás válogatott játékos kölcsönben szerepelt a Lokiban. A Kisvárdától érkező kapus eleinte rendszeresen védett, azonban volt több hibája is a szezonban, Gróf Dávid érkezése után pedig, már csak akkor lépett pályára, amikor Gróf beteg volt.

A korábbi híreknek megfelelően a játékos marad Debrecenben, azonban nem a DVSC-ben, hanem a Cívisváros másik csapatában a DEAC-ban fog szerepelni. Viszont itt, már nem kisvárdai kölcsön játékosként, hanem a DVSC labdarúgójaként, mivel a klub megvásárolta a játékost.

Így Zöldesinek új albérletet nem kell keresni, de a szezonbeli céljai jelentősen változtak, hiszen a DVSC-vel a feljutásért harcolhatott, a bajnokságban utolsó DEAC-cal pedig a bennmaradásért küzdhet.

Zöldesi a hatodik DVSC kölcsönjátékos a DEAC keretében, aki a téli átigazolási időszakban érkezett, Kenderesi Dávid, Sármány Kristóf, Bényei Balázs, Sárosi Norbert és Kundrák Norbert után.

Az NB II-es bajnokság küzdelmei ezen a hétvégén folytatódnak. A DVSC a Siófokot fogadja, míg a DEAC Dorogra látogat.

Az NB II állása