Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo ismét megszegte a korlátozásokat

Miközben a Juventus csapata legnagyobb sztárja nélkül is magabiztosan jutott tovább a Coppa Italia elődöntőjébe, addig Cristiano Ronaldo felesége születésnapját ünnepelte, csak hogy nem éppen szabályszerű körülmények között…

Olasz beszámolók szerint hatósági vizsgálat indult a Juventus ötszörös aranylabdás klasszisa, Cristiano Ronaldo ellen, miután a portugál labdarúgó megszegte az olasz járványügyi korlátozásokat a hegyekben tett kétnapos kirándulásával.

CR7 kedvesével Georgina Rodríguezzel ünnepelték a hölgy 27. születésnapját a Courmayeurben, az Olaszország északnyugati részén található Valle D’Aosta régióban, melyről többször posztoltak is a közösségi médiában. Mindezzel a probléma “csupán” annyi, hogy Ronaldoék a Piemont régióhoz tartozó Torinóban élnek, a hatóságok pedig a korlátozások értelmében az indokolt eseteket kivéve tiltják a régiók közti utazgatást.

Nem ez az első eset, hogy a világjárvány tavaly februári kitörése óta Ronaldo nem bír magával, és megszegi a hatósági korlátozásokat, hiszen emlékezhetünk rá, hogy ősszel az elsők közt hagyta el a Juventus csapatára kirótt hatósági karantént. Aztán pedig októberben ismét súlyosan megsértette a karanténügyi szabályozásokat, amikor fertőzötten visszautazott Portugáliából Torinóba, melynek az olasz sportminiszter is hangot adott.

Úgy látszik, amíg Olaszországban, hazánkban és ezzel együtt a legtöbb európai országban a hétköznapi emberek az otthonukhoz vannak kötve, addig a világon sok ezrek számára példaképként szolgáló CR továbbra is fittyet hány minden érvényben lévő szabályozásra, ha saját maga és családja kényelméről van szó.

Az olasz sajtó szerint ennek ellenére ezúttal is legfeljebb pénzbírságot szabhatnak ki a sztárjátékosra.