Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp: “Meg kell találnunk a megfelelő játékost.”

Csütörtök este a Liverpool rangadót nyert a Tottenham otthonában és ezzel megszakították öt meccses nyeretlenségi szériájukat. Azonban a Vörösök pechszériája nem szakadt meg, Joel Matip ismét megsérült, így már alig maradt középhátvédként bevethető játékosa Jürgen Kloppnak.

Matipot a félidőben a 23 éves Nathaniel Phillips váltotta, akinek ez volt a negyedik mérkőzése a bajnokságban. A találkozó után Klopp elmondtam hogy Matipnak a bokaszalagjai sérültek és várhatóan hosszú kihagyás vár rá.
A Németországban született kameruni védőnek nem ez az első sérülése az idei szezonban, a 2021-es évben mindössze 2 PL-meccsen lépett pályára.

A Spurs elleni meccsen a Phillips-Henderson páros volt a 16. duó, aki a védelem közepén játszott az idei szezonban a Liverpoolban.

Matip mellett hosszabb ideje sérült van Dijk és Gomez is, a Hendersonhoz hasonlóan kényszerhátvéd Fabinho is izomsérüléssel bajlódik, így Phillips mellett két 19 éves játékosa maradt a posztra a német edzőnek. Rhys Williams már két alkalommal pályára lépett a bajnokságban, a holland Sepp van den Bergnek azonban, még nincs PL-mérkőzése. Őt inkább kölcsön szeretné adni a klub.

A Liverpoolt több védővel is hírbe hozták már, azonban még nem sikerült senkit sem igazolniuk, az átigazolási időszak vége pedig rohamosan közelít. Legutóbb az Arsenaltól távozó Sokratis emlegették, mint lehetséges megoldás, mivel korábban már dolgozott együtt Kloppal, ő azonban az Olympiacos-ba igazolt.
Van még egy védő a szabadügynök piacon, aki korábban volt a német edző játékosa, ő nem más mint Neven Subotic, aki nem rég bontotta fel szerződését török csapatával.

“Nem vagyok válogatós, meg kell találnunk a megfelelő játékost.”– nyilatkozta Klopp a Tottenham elleni meccs után. Már csak az a kérdés csapaton belül keresi a megfelelő játékost vagy esetleg az átigazolási piacon.

A Premier League állása