Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: lecserélték, megsértődött és hazament Mourinho játékosa

Ahogyan arról beszámoltunk, a Tottenham gárdája hazai környezetben 3-1-es vereséget szenvedett a feltámadó Liverpool csapatától az angol bajnokság (Premier League) csütörtök esti mérkőzésén…

Szigetországi beszámolók szerint a vereség mellett egy kellemetlen esett miatt is magyarázkodnia kell a Tottenham gárdájának, ugyanis a The Telegraph úgy értesült, hogy a szünetben lecserélt Serge Aurier annyira megsértődött a döntésen, hogy átöltözött és a második félidő megtekintése helyett hazament.

A 28 éves elefántcsontparti válogatott hátvédet José Mourinho az idényben mindössze másodszor cserélte le, 11 alkalommal lépett pályára az aktuális bajnoki idényben, mindannyiszor kezdőként. Aurier 2017-es PSG-től való leigazolása óta minden sorozatot figyelembe véve 98 mérkőzésen lépett pályára a londoni klub színeiben, ám hasonló sportszerűtlen megmozdulásról még nem tett tanúbizonyságot.

A kellemetlen incidens mellett még fájóbb lehet az észak-londoniak számára, hogy sérülés miatt ismét elvesztették Harry Kane-t, aki az első várakozások szerint több hétig harcképtelen lesz.