Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: Nagy bajba kerülhet Mourinho csapata!

A londoniak a Liverpool elleni rangadóján megsérülő Harry Kane-re José Mourinho menedzser szerint több hetes kihagyás várhat, amely igazán érzékenyen érintheti a Tottenham szereplését is. 

Mint ismert, a klasszis csatárt a félidőben le kellett cserélni José Mourinho menedzsernek, aki a meccset követő értékelésében Kane állapotáról is megosztott néhány friss információt.

“Mindkét bokája fájt. Először Thiago (Alcantara) késett el egy szereléssel, aztán kapott egy rúgást a másik bokájára is. A második esetet nem láttam jól, de az okozta a komolyabb problémát. Úgy gondolom pár hetet ki kell majd hagynia Kane-nek!” – Fogalmazott Mourinho.

“Vannak játékosok, akik pótolhatatlanok. Sajnos megtörténik, hogy ők is kiesnek. Nem tehetünk mást, harcolnunk kell tovább.” – Tette még hozzá Mourinho, aki szerint – nem meglepő módon – csapata többet érdemelt volna a rangadón.

“Megítélésem szerint remekül kezdtünk, szereztünk egy gólt is, szervezetten játszottunk. Kane elvesztése aztán alapvetően befolyásolt mindent, így a csapat felépítését is. A góljaik előtt hibákat követtünk el, sajnos nem is kis hibákat. Hiába reagáltunk gyorsan a második góljukra, jött egy újabb hiba hátul. Úgy érzem főleg saját magunkat ellenségei voltunk ezen az estén.” – Így a portugál menedzser, akinek csapata így 8 pontos hátrányban van a listavezető Manchester City mögött.