Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A West Ham hátvédjével erősítene a Liverpool! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool alakulata a legfrissebb sajtóértesülések szerint a West Ham hátvédjét, Issa Diopot szerezné meg az átigazolási időszak véghajrájában.

Mint arról nemrég említést tett Jürgen Klopp, a folyamatos sérülések miatt mindenképp jól jönne egy középhátvéd szerződtetése az átigazolási időszak véghajrájában a Liverpool számára. Az utóbbi mérkőzéseken ugyanis Fabinho is izomsérülést szenvedett, valamint Joel Matipra sem tud 2-3 mérkőzésnél tovább számítani egyhuzamban a német mester. A The Athletic legfrissebb értesülései szerint a Liverpool a West Ham Unitedtől szeretne igazolni, méghozzá Issa Diopot. A francia középhátvéd az előző két szezonban oszlopos tagja volt a “Kalapácsosok” hátsó sorának, ám ebben az idényben egyértelműen kegyvesztetté vált David Moyesnál, mindössze 5 meccsen kapott játéklehetőséget. A beszámolók alapján a 24 esztendős futballista is hajlana a váltás felé, mivel úgy érzi, hogy a londoni csapatnál megrekedt a karrierje.

Diop 2018 nyara óta erősíti a West Ham keretét. Minden sorozatot figyelembe véve 78 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, amelyeken 5 gólt és 1 gólpasszt szerzett. Szerződése 2023 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.