Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lemondott a Marseille edzője!

Ahogyan arról beszámoltunk, az elmúlt hétvégén az Olympique Marseille feldühödött szurkolói megtámadták a csapat edzőközpontját, és heves tüntetésbe kezdtek az együttes gyenge eredményei miatt…

A történtek után a hullámvölgyben lévő Olympique Marseille elhalasztotta szombat estére kiírt aktuális francia bajnoki (Ligue 1) mérkőzését a Rennes ellen, majd az együttes portugál vezetőedzője, André Villas-Boas felajánlotta lemondását a klub vezetőségének. A szakember azon akadt ki, hogy az OM leigazolta a skót Celtic csapatából a 24 éves francia középpályást, Olivier Ntchamot:

“Nem értek egyet a klub politikájával, ezért felajánlottam a lemondásomat. Nem tartok igényt semmire, a szerződésem értelmében járó pénz sem kell. A rossz eredményekért én vagyok a felelős. Ki is vagyok rendesen. Rémálmaimban sem sejlett fel, hogy ilyen helyzetbe kerülünk. Négy vereség zsinórban, ilyesmivel még nem kellett megkínlódnom pályafutásom során. Imádom a klubot, imádom Franciaországot, minden vágyam az, hogy kikecmeregjünk ebből a válságból.”

A Marseille zsinórban négy mérkőzést veszített el, abból hármat a bajnokságban, amely által a kék-fehérek az ígéretes bajnoki rajt után már a kilencedik helyre csúsztak vissza a Ligue 1 aktuális tabelláján.

A csapat a következő mérkőzését a hétközi fordulóban szerda este az RC Lens otthonában vívja, Villas-Boas pedig nem zárja ki, hogy lemondása ellenére le fog ülni a csapat kispadjára.