Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marseille: “Ez elfogadhatatlan!”

A Ligue 1-ben szereplő Marseille hivatalos honlapján megjelent közleménye szerint felfüggesztették állásából André Villas-Boast, a csapat vezetőedzőjét, mert a vezetőség szerint a portugál tréner hozzáállása elfogadhatatlan.

A Celtictől hétfőn kölcsönvett korábbi francia utánpótlás-válogatott középpályás, a 24 éves Olivier Ntcham szerződtetése jelentette az utolsó cseppet a portugál tréner poharában.

„Olyan döntés született, amelynek nem voltam részese, a reggeli lapokból tudtam meg, hogy leigazoltuk. Erre a játékosra én korábban nemet mondtam. Nem volt a listánkon. Nem akartam őt! Nem értek egyet a klub politikájával, ezért felajánlottam a lemondásomat” – fakadt ki André Villas-Boas a Lens elleni bajnoki alkalmából tartott keddi sajtótájékoztatón.

A klub nem is várt sokat, kedd délután hivatalos közleményben tudatta, felfüggesztették a portugál edzőt, akire fegyelmi eljárás vár.

„A klub elfogadhatatlannak tartja azokat a megjegyzéseket, melyeket André Villas-Boas tett a sajtótájékoztatón együttesünk új szerzeményéről, valamint Pablo Longoria sportigazgatóról” – áll a Marseille közleményében, amelyben azt írják, elkerülhetetlenné vált ez a lépés.