Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Visszavonták a Southampton védőjének piros lapját!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Southampton gárdája fellebbezett a kedden 9-0-ra elveszített, Manchester United elleni bajnokin történt egyik kiállítás miatt. A 86. percben ugyanis Mike Dean piros lapot mutatott fel Jan Bednareknek, ám az FA úgy vélte, hogy a játékvezető ítélete nem volt helyes.

Mint arról beszámoltunk, a keddi játéknapon a Manchester United 9-0-ra kiütötte a Southampton gárdáját. A találkozón már a 2. percben emberhátrányba kerültek a “Szentek”, majd a mérkőzés legvégén, a 86. percben Jan Bednarek is piros lapot kapott, miután Martialt buktatta a 16-on belül. A Southampton a mérkőzést követően fellebezett az ítélet ellen, mivel szerintük a francia támadó már azelőtt elesett, hogy a hátvéd hozzáért volna.

Az esetet a mai nap folyamán vizsgálta ki az angol Labdarúgó-szövetség (FA) független bizottsága, és úgy döntöttek, hogy a Southampton fellebbezése helytálló, így visszavonták Bednarek piros lapját. A hátvéd így részt vehet a szombati, Newcastle elleni idegenbeli bajnokin.