Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy másik BL-nyolcaddöntő is kérdésessé vált

Ahogyan arról beszámoltunk, az érvényben lévő németországi hatósági korlátozások miatt komoly veszélybe került az RB Leipzig-Liverpool Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő megrendezése, és hasonló lehet a helyzet Spanyolországban is….

A német szabályozásokhoz hasonlóan ugyanis Spanyolországban is korlátozzák a belépést Nagy-Britanniából, ahol már igazoltak megjelent a koronavírus-fertőzés új mutációja, így az Atlético Madrid már elkezdte feltérképezni a lehetőségét annak, hogy semleges helyszínen fogadják a Chelsea csapatát a február 23-ra kiírt összecsapáson.

Akárcsak a Lipcse esetében, a szabályok szerint itt is az Atlético Madrid csapatán lehet a kényszer, hogy megoldást találjon az érvényben lévő beutazási korlátozások miatt a meccs megrendezésér. Ami már csak azért is furcsa, mert a betegség új mutációja az angoloknál jelent meg, és a semleges pályás mérkőzésekkel tulajdonképpen mégis az angol csapatoknak kedveznének, amennyiben pedig nem találnak kompromisszumos megoldást, akkor az UEFA úgy veszi, hogy a hazai csapat hibájából hiúsult meg a mérkőzés lebonyolítása, és 3-0-val a vendégeknek írják be a találkozót.

Persze, egyelőre nem tudni, hogy az intézkedést hatályban tartják-e a mérkőzés időpontjáig, akár még az is előfordulhat, hogy addig javulni fog a helyzet, és a Chelsea gond nélkül elutazhat Madridba.