Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét vírusfertőzés a Napolinál – HIVATALOS

Éppen a mai napon számoltunk be róla, hogy Fabián Ruíz a szükséges negatív koronavírus-tesztjei után több mint két hét kihagyást követően visszatérhet a Napoli csapatához, az olasz gárda a péntek esti közleménye szerint ismét elveszített egy alapembert koronavírus-fertőzés miatt…

 

A Napoli együttese a péntek esti órákban hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy a csapat nélkülözhetetlen hátvédje, Kalidou Koulibaly legutóbbi koronavírus-tesztje pozitív eredményt mutatott, így a rutinos védő az előírásoknak megfelelően házi karanténba kényszerült.

A szenegáli védőt  az olasz klub 2014-ben mindössze 6.5 millió font ellenében szerezte meg a belga Genktől, általános piaci értéke a Serie A-ban azonban több mint tízszeresére emelkedett. Koulibaly az elmúlt öt és fél év alatt több mint 200 mérkőzésen lépett pályára a Napoli szerelésében, és évek óta alapembere a csapatnak, noha már számtalan klub szeretné megszerezni őt.

Igencsak rájár a rúd mostanában Gennaro Gattuso csapatára, hiszen egy kellemetlen sérülés miatt a gólfelelős Dries Mertens szolgálatait már ugyancsak hetek óta nélkülözik, és most bár Ruíz visszatérhet, egy újabb alapembert kell nélkülözniük.

A hétközi a Coppa Italia-meccsen döntetlent játszó nápolyiak az olasz bajnokságban (Serie A) az ötödik helyen állnak, szombat este pedig a felkapaszkodóban lévő korábbi kiesőjelölt Genoa vendégei lesznek.