Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Sosem hagyom el a Barcelonát…”

A héten a Király-kupában a legjobb négy közé jutó Barcelona csapatának rutinos játékosa a minap egy interjú keretein belül már nem először erősítette meg maradási szándékát, és hogy többé nem szeretne másik csapatban játszani…

A napokban a 34. születésnapját ünneplő Gerard Pique a napokban egy rövid interjú keretein belül szögezte le, hogy továbbra is kizárólag a Barcelona alkalmazásában képzeli el magát:

“A Barcelona csapatából fogok visszavonulni, ahogyan azt mindig is mondtam. Azért futballozok, hogy a Barcát képviseljem, sosem tudnám magam másik csapat mezében látni, az nem tudna motiválni.”

A tapasztalt hátvéd az idei szezonban sérüléséből kifolyólag nyolc bajnokin és négy BL-mérkőzésen lépett pályára a katalánok színeiben, összességében pedig 2008-as visszatérése óta már több mint 550 tétmeccsen kapott lehetőséget a csapatban.

Pique szerződése a 2023-2024-es szezon végéig érvényes, vele ellentétben azonban az aktuális idény végéig szóló szerződéssel bíró Lionel Messi jövője cseppet sem ilyen egyértelmű, noha természetesen az egész csapat egy emberként szeretné meggyőzni őt a további közös folytatásról.