Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vajdasági rangadót nyert a Topolya

A szerb bajnokság (Super Liga) pénteki játéknapján a felzárkózásban reménykedő Topolyai SC együttese a táblázat harmadik helyét elfoglaló Vojvodina vendége volt…

 

A Topolyai SC csapata bravúros teljesítménnyel 1-0-ra legyőzte az újvidéki Vojvodina csapatát a szerb bajnokság rangadóján. Tavaly decemberben tragikus hirtelenséggel elhunyt a TSC vezetőedzője, Szabó Zoltán, utódja Mladen Krsztajics, a szerb válogatott korábbi szövetségi kapitánya ezen a találkozón debütált tétmeccsen. A fontos presztízscsatán sokáig egyenlő erők küzdelme zajlott, de a kapu előtt bátrabb Topolya az első félóra végeztével Marko Petkovic közeli találatával megszerezte a vezetést. A továbbiakban a házigazda hiába futballozott aktívabban és mozgósított komoly erőket az egyenlítés érdekében, a szervezetten védekező TSC mindvégig hibátlanul végezte az elhárítást.

A harmadik helyezett Vojvodina így sorozatbeli öt győzelem után kényszerült főhajtásra, míg a Topolya a két decemberi siker után megnyerte az első januári mérkőzését és az idény mérsékeltebben sikerült első fele után tovább folytatja a felzárkózást, már hetedik a szerb pontvadászatban.

Vojvodina-Topolyai SC 0-1 (0-1)
Gólszerző: ill. Petkovic (30.)

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye