Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marseille: argentin vezetőedző veheti át a csapat irányítását – sajtóhír

Mint ismert, a Marseille és André Villas-Boas útjai szétváltak, amit a portugál mester nyíltan, egy sajtótájékoztató keretein belül kritizálta a klubvezetést Olivier Ntcham leigazolása miatt, holott rá nem is tartott igényt.


A Telefoot értesülései szerint, az argentin válogatottat is irányító, ám a Chile nemzeti csapatával sikereket elérő Jorge Sampaoli lehet André Villas-Boas utóda az Olympique de Marseille élén.

A jelenleg az Atlético Mineirot vezető argentin szakember a hírek szerint hajlik a váltásra, azonban szeretné a szezont befejezni a jelenlegi együttesével, nem akarja őket cserbenhagyni. Négy fordulóval a vége előtt jelenleg a harmadik helyet foglalja el a brazil bajnokságban csapatával a 60 éves tréner.

A Marseille-t ideiglenesen a marokkói születésű, 62 éves Nasser Larguet irányítja. Az első meccsén a csapat 2-2-es döntetlent játszott a Lens ellen, vasárnap este pedig egy igazán rangos találkozón irányíthatja a csapatot az átmenetileg megbízott tréner, ugyanis a Paris Saint-Germain lesz az ellenfél, akit ha esetleg sikerülne legyőznie, talán véglegesen is irányíthatja az együttest.