Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Skócia: nem tudta legyőzni a sereghajtót a Rangers!

A skót bajnokság (Premiership) vasárnapi játéknapján a listavezető Rangers gárdája a sereghajtó Hamilton otthonába nem titkoltan a három pont begyűjtéséért látogatott…

A múlt fordulóban Steven Gerrard irányításában a századik győzelmét jegyző Rangers óriási meglepetésre csak 1-1-es döntetlent játszott az utolsó helyezett Hamilton vendégeként. Bár a mérkőzésen a vendégek mindvégig jókora fölényen játszottak, sokáig úgy tűnt, hogy ezen a délutánon képtelenek lesznek gólt szerezni. Aztán végülis az utolsó tíz percre fordulva a rutinos Brian Easton szerencsétlen öngóljával mégis előnye került a Rangers. A peches kis csapat nem adta fel és becsületből a végsőkig támadott az egyenlítésért, és a szimpatikusan küzdő liga utolsó erőfeszítéseit a hosszabbítás utolsó pillanataiban siker koronázta, amikor Ross Callachan bevágta az egyenlítést érő találatot.

A Hamilton rászolgált a komoly skalppal felérő egy pontra, amellyel három egységre vannak az utolsó előtti Ross County-tól kettővel kevesebb játszott mérkőzéssel. A Rangers előnye a Celtic előtt a pontvesztés ellenére is 21 egység az első helyen.

Hamilton – Rangers 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Callachan (90+5.), ill. Easton (80.)

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye