Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gerrard elérte a századik győzelmét a Rangers kispadján

A skót bajnokság (Premiership) hétközi fordulójában a listavezető Rangers csapata 1-0-s győzelmet aratott a St. Johnstone ellen, amely első sorban a vezetőedző számára lehetett különleges…

A Rangers csapatát 2018 áprilisa óta irányító Steven Gerrard a szerdai győzelem jóvoltából már a századik megnyert meccsét regisztrálta a glasgow-i gárda kispadján úgy, hogy mindössze 152. alkalommal vezette a csapatot. A 40 éves szakember 32 döntetlen mellett 20 alkalommal szenvedett vereséget csapatával ezidáig.

A szigetországi sajtóban időről időre egyre gyakrabban felmerül a Liverpool egykori ikonjának neve a gödörbe kerülő “vörösök” következő menedzsereként, sokak szerint egyre valószínűbb, hogy belátható időn belül átveheti Jürgen Klopp sokáig megdönthetetlennek hitt helyét.

Gerrard csapata nagyon elkapta a ritmust a skót bajnokság aktuális idényében, hiszen 24 győzelemmel és három döntetlennel, veretlenül, az ősi rivális Celtic előtt 23 pont előnnyel vezeti a táblázatot. A kék-fehérek skót csapat ellen utoljára december 16-án a Ligakupában szenvedtek vereséget, azelőtt pedig tavaly augusztusban, még az Európa-liga előző kiírásának nyolcaddöntőjében kaptak ki a Bayer Leverkusen ellen.